XXIV Bestuur

Hallo Allemaal!

Wij zijn het vierentwintigste bestuur van S.V. Hysteria en graag willen wij ons aan jullie voorstellen.

Ik ben Jorien Harbers, 20 jaar en zit in mijn derde jaar van verpleegkunde in Enschede. Nadat ik afgelopen jaar aan twee onwijs leuke commissies heb mogen deelnemen, de studiereiscommissie en de introductiecommissie, heb ik besloten om te schrijven voor voorzitter van het 24ste bestuur van Hysteria. Ik heb er ontzettend veel zin in om voor jullie veel leuke en leerzame activiteiten te organiseren. Ik kijk ernaar uit om er met het XXIVste bestuur en alle leden een fantastisch jaar van te maken.

Mijn naam is Esther Ilbrink en ik ben negentien jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van verpleegkunde in Deventer. Als secretaris hoop ik het komende jaar samen met de andere bestuursleden te gekke activiteiten te mogen organiseren voor jullie! Daarnaast hecht ik er veel waarde aan om er te zijn voor de leden indien er vragen of iets dergelijks zijn. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in!

????

Ik ben Miriam van der Velde, 21 jaar en derdejaars Gezondheid en Technologie student. Ik woon nog thuis in Enschede. Ik ben commissaris interne betrekkingen Enschede! Ik ben al een redelijke tijd lid van Hysteria door de Activiteiten Commissie. Ik heb ontzettend veel zin in mijn bestuursjaar samen met mijn bestuursgenoten!

Ik ben Mirthe van der Tol, ik ben 18 jaar en ben 2e jaars verpleegkunde student in Deventer. Vanaf de start van mijn opleiding ben ik al lid van Hysteria. Zelf ben ik nog niet echt actief geweest binnen Hysteria, als commissaris interne betrekkingen Deventer hoop ik hier verandering in te kunnen brengen en leuke activiteiten te organiseren. Ik hoop dat we er samen met jullie en de andere kandidaat bestuursleden een leuk jaar van kunnen gaan maken!

Ik ben Babette Klein Goldewijk, 19 jaar oud en zit momenteel in het derde jaar van gezondheid en technologie en nu dus ook commissaris externe betrekkingen! Ik ben sinds mijn 1studiejaar al actief door deel te nemen in de PR-commissie waar ik ook een jaar voorzitter ben geweest. Ik heb superveel zin  om meer te kunnen betekenen voor de vereniging en we gaan er een tof jaar van maken!