XXIII Bestuur

Hee hoi! Ik ben Iris Kriekjes, ik ben 21 jaar oud en in woon sinds twee jaar in het mooie Enschede. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding verpleegkunde op het Saxion. Sinds 15 februari 2017 ben ik voorzitter geworden van S.V. Hysteria. Voordat ik in het bestuur ben gegaan van Hysteria ben ik al actief geweest in diverse commissies. Zo ben ik gestart in de eerstejaars commissie, hierna ben ik doorgestroomd naar de introductiecommissie en ik ben geƫindigd in de activiteitencommissie. Nadat ik van alle kanten wat van Hysteria heb gezien heb ik besloten een stapje verder te gaan met mijn enthousiasme voor de vereniging. Ik hoop als voorzitter van het XXIII bestuur veel mooie en leerzame activiteiten voor al onze leden neer te zetten aankomend jaar.

Hey!! Mijn naam is Carlijn Smits en ik ben 19 jaar. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van Gezondheid en Technologie. Inmiddels ben ik al 2,5 lid bij Hysteria en sinds dit schooljaar ben ik actief-lid geworden door deel te nemen aan de symposiumcommissie. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het XXIII bestuur te mogen brainstormen over nieuwe activiteiten. Laten we er met elkaar wat tofs van maken!

Ik ben Bente van Buren, 20 jaar oud en derdejaars verpleegkunde student. Voorheen ben ik niet actief geweest binnen een commissie, wel was ik te vinden bij activiteiten van Hysteria. Toen ik het bericht kreeg dat het XXII bestuur opzoek ging naar het XXIII bestuur was dit voor mij een kans om actief te worden. Ik hoop dat ik, omdat ik niet heel actief ben geweest, iets nieuws kan toevoegen aan Hysteria. Ik hoop er samen met de andere medebestuursleden en jullie er een geweldig jaar van te maken!

Hai hai, mijn naam is Amber Ebben en ik ben 22 jaar. Ik ben 4de jaars HBO-V student en inmiddels al een jaartje actief binnen Hysteria. Een aantal maanden heb ik het genoegen gehad om voorzitter van de activiteitencommissie te mogen zijn. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden! Als Commissaris Interne Betrekkingen hoop ik meer te kunnen betekenen voor Hysteria en leuke nieuwe activiteiten neer te zetten waar de leden met plezier naartoe zullen gaan!

Hai allemaal! Ik ben Sam. Ik ben 18 jaar en ik zit momenteel in mijn tweede leerjaar van HBO-V. Ik ga de functie Commissaris Externe Betrekkingen op mij. Voorheen heb ik deel mogen nemen aan de eerstejaarscommissie waar ik als voorzitter functioneerde. Vervolgens sloot ik mij aan bij de introductiecommissie, waar ik de taak van secretaris mocht invullen. Ik heb erg genoten van mijn studententijd vanaf het begin van mijn studie toen ik mij aansloot bij deze vereniging. Ik hoop dat ik er samen met mijn medebestuursleden een mooi en nuttig jaar van kan gaan maken.