Word lid!

LET OP
Onderstaand aanmeldformulier werkt momenteel niet goed. Er zit een storing in het doorsturen van het formulier. Wij vragen jullie daarom het volgende word document in te vullen en op te sturen naar secretaris@svhysteria.nl. Vanuit daar zal je een inschrijfbevestiging ontvangen!
1. Aanmeldingsformulier HYSTERIA (leden)

Fields marked with an * are required

Meld je hier aan voor Studievereniging HYSTERIA!

Het lidmaatschap van Studievereniging HYSTERIA bedraagt €50,- voor vier studiejaren. Indien aanmelding geschiet na het voltooien van een studiejaar zal de contributie verminderd worden met 25% per voltooid studiejaar, met een maximale vermindering van 75% van de oorspronkelijke contributie.

*Het lidmaatschap van Studievereniging HYSTERIA gaat in nadat de contributie is ontvangen door de penningmeester van de vereniging. Na ontvangst van de contributie zult u een bevestiging ontvangen.

De contributie dient overgemaakt te worden naar NL 28 ABNA 0597 2744 52 ten name van SV Hysteria, onder vermelding van “Lidmaatschap + uw volledige naam”.

Lidmaatschap gedurende één jaar:                12,50 euro
Lidmaatschap gedurende twee jaar:              25,00 euro
Lidmaatschap gedurende drie jaar:                37,50 euro
Lidmaatschap gedurende vier jaar:                50,00 euro

**De Statuten, het Huishoudelijk Regelement en de Privacy Policy van Studievereniging HYSTERIA kunnen te allen tijde worden opgevraagd bij het bestuur, middels een e-mail naar secretaris@svhysteria.nl.

***De nieuwsbrief zal maandelijks worden verstuurd naar leden van studievereniging HYSTERIA. Als lid is er altijd een mogelijkheid tot uitschrijving onderaan de nieuwsbrief.

****Als lid van Studievereniging HYSTERIA heeft u recht op een kortingskaart bij Aspen Valley in Enschede. Middels deze pas ontvangt u 30% korting op drinken en (meestal) gratis entree. Enkel op Red Bull, Corona, Desperados en Smirnoff Ice ontvangt u echter geen korting. Middels de pas kunt u aantonen dat u lid bent van de vereniging en ontvangt u ook bij andere sponsoren korting. Restaurant Sorrentino biedt namelijk ook 20% korting op het eten van de gehele bestelling. Middels de actieve toestemming gaat u akkoord met het verstrekken van persoonsgegevens aan Aspen Valley, dit betreft: uw naam en e-mailadres.
*****Studievereniging HYSTERIA heeft een samenwerking met NU’91. NU’91 is een beroepsorganisatie die zich inzet voor de belangen van gezondheidszorgers. Middels de aanmelding en actieve toestemming ontvangt u een gratis lidmaatschap van NU’91 gedurende de opleiding. Tevens gaat u middels de aanmelding en actieve toestemming akkoord met het verstrekken van (persoons)gegevens aan NU’91, dit betreft: uw naam, e-mailadres, startjaar studie en de verwachte afstudeerdatum.

Vragen of geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met secretaris@svhysteria.nl of kom langs in Enschede/Deventer!