WieZorgt

Wie Zorgt!: “Oprecht, betrokken en ambitieus”                                             

Wij zijn een gedreven en ambitieuze speler op het gebied van advies, opleiding en arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn. Door onze brede ervaring kennen wij de branche en spelen wij in op de behoeften. Wij kennen het belang van de juiste persoon op de juiste plaats. Door middel van persoonlijke gesprekken komen wij tot een passend advies en de ideale match tussen werkgever en professionals.

Door te werken voor Wie Zorgt!, werk je aan je toekomst. Wij kijken samen met jou naar jouw ambities en doorgroeimogelijkheden. Wij helpen jou de certificaten te behalen waarmee jij je waarde als zorgprofessional vergroot. Zo werk je naast aan je c.v., óók aan datgene wat jij het liefst doet: goede zorg leveren!

Nog aan het oriënteren?

Voor professionals die zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt, kunnen wij uitgebreide mogelijkheden bieden om ervaring op te doen in verschillende werkvelden!

Op zoek naar studieopdrachten, vakantiewerk of een stageplek?

Wie Zorgt heeft een groot netwerk van instellingen, waar je een beroep op kunt doen om je te ondersteunen bij het vinden van stageplekken, studieopdrachten en vakantiewerk. Maak er gebruik van!

Door onze centrale posities in het noorden en oosten van Nederland en ons grote netwerk, zijn de lijntjes kort en de mogelijkheden groot.

 

www.wiezorgt.nl

Gelderland (inclusief Deventer)                                              Twente en de Achterhoek

carien@wiezorgt.nl of 06-59048871                                      arjan@wiezorgt.nl of 06-26248840