Introductie

Heb je je opgegeven voor de opleiding verpleegkunde of Gezondheid en Technologie (G&T) aan Saxion Hogeschool in Enschede?
Dan hebben wij als studievereniging Hysteria een te gekke introductie voor je klaar staan!
Tijdens de introductie maak je kennis met studievereniging Hysteria, je medestudenten, Saxion Hogeschool en de uitgaansstad Enschede!

We beginnen deze geweldige week met het kamp (24, 25 & 26 augustus), tijdens deze drie dagen wordt er alles uit de kast gehaald om er een te gek kamp van te maken. Zo is er een uitgebreide BBQ, kunnen we lachen en ouwehoeren tijdens de verschillende spellen en (spook)verhalen vertellen tijdens het kampvuur! Lijkt jou dit nou leuk geef je dan gauw op!
Het kamp kost 45 euro en je kunt je opgeven via deze link:
*Opgeven helaas niet meer mogelijk*

Na het verplichte gedeelte vanuit het Saxion beginnen de academiedagen (27 & 28 augustus). Tijdens de academiedagen wordt je opgedeeld in groepjes onder begeleiding van de zogenoemde papa’s en mama’s (ouderejaars studenten). Zij zullen je helpen om de binnenstad van Enschede beter te leren kennen en gaan samen met jullie onvergetelijke herinneringen maken!
De kosten voor de academiedagen zijn 10 euro, je kunt je opgeven voor de academiedagen via deze link:
*Opgeven helaas niet meer mogelijk*

Meer informatie over de introductie vindt je op https://www.svhysteria.nl/introductie/