Introductie 2019

Ga jij vanaf volgend jaar Verpleegkunde of Gezondheid & Technologie studeren? Meld je dan snel aan!

De laatste week van de vakantie zal de introductie plaatsvinden. Deze bestaat uit een kamp, academiedagen en de HOI-dagen.

Het kamp zal plaatsvinden van 23 augustus tot en met 25 augustus en is georganiseerd door de introductiecommissie van Hysteria uit Enschede en Deventer. De commissies hebben hun uiterste best gedaan om de toekomstige eerstejaars (Kiddo’s) een mooi kamp te bezorgen vol met leuke activiteiten. Kosten bedragen: 45 euro. Dit is inclusief eten, verblijf en alle activiteiten. Dit is exclusief alcohol en frisdrank. Een drankenkaart is te kopen voor 5 euro.

De academiedagen zal op 27 en 28 augustus plaatsvinden op de Saxion locatie in Enschede of Deventer. Na het verplichte gedeelte van Saxion op maandag neemt Hysteria de toekomstige eerstejaars (Kiddo’s) mee om kennis te maken met de actieve leden van de vereniging en de studentenstad Enschede. De eerstejaars zullen in groepjes worden verdeeld onder begeleiding van ‘Papa’s’ en ‘Mama’s’ (oudere jaars van de opleiding). Kosten Kiddo’s bedragen: 10 euro.

De HOI-dagen zijn georganiseerd vanuit Saxion. De HOI-dagen zullen plaatsvinden op 28 en 29 augustus. Ook hier zullen de kiddo’s in groepjes worden verdeeld onder de Papa’s en Mama’s. De groepjes zullen ongeveer hetzelfde zijn als bij de academiedagen.

Wat we allemaal gaan doen is natuurlijk een verrassing maar neem je zwemkleren mee;)

Geen slaapplek in Enschede?! Geen punt! De HOI biedt je de mogelijkheid om de hele week te overnachten in de Pathmoshal, 10 minuten lopen vanaf het Saxion. Voor slaapplek tijdens de academiedagen mail je naar hoi.enschede@saxion.nl
Voor een plekje tijdens de HOI, geef je dit aan tijdens je aanmelding.

Indien er vragen zijn, stel ze gerust naar: introductie-enschede@hysteria.nl

Aanmelden als Papa of Mama: Via de Facebookpagina: Studievereniging Hysteria

Aanmelden als Kiddo: Via de mail die verstuurd is vanuit de AGZ-academie. Geen mail ontvangen? Stuur dan een mail naar bovenstaand mailadres.