Hoihoi,

Ik zal studievereniging HYSTERIA even kort aan jullie voorstellen.
HYSTERIA is DE studievereniging voor de opleidingen HBO-V en HBO-V studieroute Gezondheid & Technologie, in Enschede en Deventer.
Een studievereniging is wat anders dan een studentenvereniging, wij bieden leuke studie- en niet-studiegerelateerde activiteiten zodat je net wat meer uit je studie kan halen! Hierbij kan gedacht worden aan een dagje naar een snijzaal of symposia. Ook bieden wij leuke borrels en feestjes, zodat je ook meer uit je studententijd kan halen!

Het studiejaar is halverwege en ziet er door COVID-19 helaas iets anders uit dan andere jaren. Maar we gaan er het beste van proberen te maken. Wij, studievereniging HYSTERIA, hebben ook weer te gekke Corona-proof activiteiten voor jullie klaar staan!

Het XXVIIe bestuur der S.V. HYSTERIA staat weer klaar voor jullie dit jaar!