Hi!

Ik zou de studievereniging HYSTERIA kort voorstellen. HYSTERIA is DE studievereniging voor de opleidingen HBO-V en HBO-V Gezondheid & Technologie, in Enschede en Deventer. Een studievereniging is wat anders dan een studentenvereniging, wij bieden leuke activiteiten zodat je nét wat meer uit je studie kan halen! Hierbij kan gedacht worden aan een dagje naar een snijzaal of symposia. Ook bieden wij leuke borrels en feestjes, zodat je ook meer uit je studententijd kan halen!

De zomervakantie is weer geëindigd en het studeren gaat weer beginnen. Het studiejaar begint natuurlijk met een introductieweek, dit jaar gaat het er wat anders uitzien wegens COVID-19. Maar we gaan er het beste van proberen te maken! Wij, studievereniging HYSTERIA, hebben ook voor een paar dagen leuke online activiteiten klaarstaan.

De academiedagen in Deventer en Enschede wordt georganiseerd door een commissie in beide steden. De commissie regelt tijdens de introductie een toffe week voor alle nieuwe studenten. Dit jaar bestaat het uit verschillende online activiteiten om de studenten kennis te laten maken met de klas, Enschede/Deventer en natuurlijk de studievereniging HYSTERIA. Er zijn een aantal leuke kennismakingsspellen en bijvoorbeeld een muziekbingo. Wij hopen dat iedereen een frisse en enthousiaste start krijgt en hopelijk zien wij jullie een keer bij een leuke activiteit van HYSTERIA!

Het XXVIe bestuur der S.V. HYSTERIA staat weer klaar voor jullie dit jaar!