EHBO 2019

De inschrijvingen van de EHBO-cursus zijn inmiddels al weer gesloten. Er hebben zich erg veel leden voor aangemeld. Je krijgt vanuit het bestuur nog te horen of je bij de eerste 12 aanmeldingen zit of niet.

Wil jij ook een officieel EHBO-diploma halen?! Grijp nu je kans!

Hysteria biedt haar leden enorme korting aan. Als verpleegkundige leer je voornamelijk hoe je in veilige situaties (bijvoorbeeld binnen een ziekenhuis of verpleeghuis) moet handelen. Maar toch staan we vaak met de handen in het haar bij de directe eerste hulp. Ellen Wigger vertelt je alles wat je moet weten om dat officiële diploma binnen te halen en voor je het weet heb je dat examen ook gehaald!

Lees gauw verder voor meer informatie.

MAX. 12 studenten vol=vol. Inschrijven kan vanaf 18 januari 2019 om 12.00 uur.

Leden betalen €50,00, niet-leden betalen €149,64.

Data van de curus:
14,21,28 februari
14,21 en 28 maart
Bovenstaande dagen moet je allemaal aanwezig kunnen zijn! 28 Maart is het examen.
Alle dagen is de cursus van 19.30 tot 21.30.

Voorwaarden:
Wij vragen je voor deelname aan deze activiteit bepaalde persoonlijke gegevens te verstrekken. Hieronder vallen je voornaam, achternaam, mobiel nummer en e-mailadres. De gegevens worden in verband met mogelijke calamiteiten (gedeeltelijk) verstrekt aan het bestuur en de activiteitencommissie. Met de voorgaande partijen zijn afspraken gemaakt met betrekking tot omgang met deze gegevens. Twee maanden na de activiteit zullen deze gegevens bij het bestuur en de activiteitencommissie worden verwijderd. Gedurende de activiteit zullen er foto’s gemaakt worden en mogelijk gepubliceerd worden via een aantal van onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Snapchat), en onze website.Heb je een vraag over het bovenstaande of andere zaken omtrent de privacy van persoonsgegevens? Neem dan contact op met secretaris@svhysteria.nl.

Extra applicatie:
Ter inventarisatie: Er is een mogelijkheid om een extra cursus aan te bieden over EHBO bij drank en drugs. Deze kan je alleen volgen wanneer je de basis EHBO-cursus hebt gedaan. Dat is de cursus waarvoor je je nu inschrijft. Deze cursus kan alleen gehouden worden bij voldoende geïnteresseerden. (Let op, door ‘ja’ te antwoorden betekend het niet dat je je al hebt opgegeven hiervoor!)

Carlijn