Eerstejaarsfeest 28 november: Let’s Glow party!!

Ook dit jaar hebben een paar partyharders van de eerstejaars een eerstejaarsfeest georganiseerd met het thema: LET’S GLOW PARTY.

Het begint op woensdag 28 november om 21:00 bij de Generaal in Enschede.

Tijdens het feest kan je op zoek gaan naar je perfecte match. Dit doe je aan de hand van een getal dat je bij aankomst krijgt. Je match krijgt hetzelfde getal. Wanneer jij je match hebt gevonden krijgen jullie een shotje! En daarna kan je samen losgaan in je felle outfitje op de beats.

Met je outfit mag je helemaal over de top gaan! Hoe meer felle kleurtjes, hoe beter! Trek je netpanty en neon voetbalsokken aan, en kom gezellig met de eerstejaars een biertje nuttigen. Tot dan!

Gedurende deze activiteit zullen er foto’s gemaakt worden en mogelijk gepubliceerd worden via een aantal van onze social media kanalen, Facebook, Instagram, Snapchat en onze website. Middels jouw aanwezigheid bij deze activiteit ga je akkoord met het publiceren van de desbetreffende foto’s.
Heb je een vraag omtrent het bovenstaande of andere zaken omtrent privacy? Neem dan contact op met secretaris@svhysteria.nl.

Carlijn