Commissies op zoek naar jou!

Lieve Leden,

De voorbereidingen voor ons symposium op 12 mei zijn inmiddels in volle gang! Wij worden zelf al steeds enthousiaster! Het thema is bij jullie vast al bekend:

“Superhelden in de Zorg!”

Helaas is er een erg klein team dat het symposium gaat organiseren. Wij zijn dus dringend op zoek naar leden die zich willen inzetten om er samen met de huidige commissieleden een mooi symposium van te maken!

Ook de activiteitencommissie is opzoek naar nieuwe enthousiaste commissieleden die het leuk vinden om activiteiten, die zowel studie- als niet-studie gerelateerd zijn, te organiseren.

Lijkt het je leuk om je bezig te houden met het organiseren van het symposium of activiteiten en al je creativiteit te laten gaan? Stuur dan een bericht met een korte motivatie naar bestuur@svhysteria.nl!