Uitnodiging introductie Deventer!

Beste aankomende student,

Wat leuk dat je voor de opleiding Verpleegkunde of Gezondheid & Technologie (G&T) aan Saxion Hogeschool in Deventer hebt gekozen!

De introductiecommissie van studievereniging HYSTERIA is hard aan het werk om een te gekke introductieweek te organiseren voor de aankomende studenten. Deze introductieweek houdt in dat je op verschillende manieren kennis gaat maken met studievereniging HYSTERIA, je medestudenten, Saxion Hogeschool én Deventer! Dit alles is vrijblijvend en is dan ook géén ontgroening!

De introductieweek van schooljaar 2021-2022 is van 23 t/m 25 augustus.

Tijdens de academiedagen krijg je jouw eigen zogenoemde papa’s en mama’s. De papa’s en mama’s zullen jou en jouw groep tijdens de academiedagen begeleiden en onvergetelijke herinneringen met jullie maken. De papa’s en mama’s zijn ouderejaars van de opleidingen HBO-verpleegkunde en Gezondheid & Technologie.

Houdt ook onze Facebookpagina en Instagrampagina in de gaten voor updates over de introductie!

Aanmelden voor de academiedagen kan via de volgende link:

Indien er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via:
bestuur@svhysteria.nl

Wij hopen je terug te zien in de introductieweek!

Met vriendelijke groet, De introductiecommissie Deventer van s.v. HYSTERIA ‘Cura, et valeas’