Symposiumcommissie

Elk jaar op 12 mei zet s.v. Hysteria het jaarlijkse symposium neer. Maar die komt er natuurlijk niet vanzelf. Deze wordt georganiseerd door een paar leden van Hysteria. Graag stel ik jullie voor aan Eva Marijn, Carlijn en Sanne. Carlijn is onze ondersteuning vanuit het bestuur en zonder haar waren we wel erg klein geweest 😊. Annemarijn heeft ons geholpen tot februari vanuit het bestuur. Naast hen hebben we nog een aantal mensen (zoals Nienke, Marlies en Paul) die ons helpen wanneer we dit eventjes nodig hebben.

 

Eva Marijn is secretaris en zorgt ervoor dat de notulen altijd tip top in orde zijn. Ik (Sanne) ben de voorzitter van de commissie en regel onder andere dat de agenda’s er liggen en dat de vergaderingen soepel verlopen. Er zijn geen interne en externe omdat we zo klein zijn, dus verdelen we de taken onderling. We zijn in oktober al begonnen met het bedenken van een geweldig thema en naar ons zeggen is dit goed gelukt.

 

Met z’n allen zorgen we ervoor dat er sprekers worden gevonden en dat ze alle informatie hebben die ze nodig hebben voor het symposium. Denk hierbij ook aan de lokalen regelen, helpers regelen voor de dag zelf, het regelen van de lunch, ect. Daarnaast organiseren wij dit jaar voor het eerst een netwerkborrel aansluiten aan het symposium waarbij sprekers en bedrijven in gesprek kunnen gaan met de studenten. We hopen dat dit een groot succes wordt.

 

Wij hopen iedereen die het leuk lijkt te zien bij het symposium op 12 mei!

 

Met vriendelijke groet,

Sanne Advokaat

Voorzitter symposiumcommissie