Symposiumcommissie

Elk jaar op 12 mei organiseert s.v. HYSTERIA haar jaarlijkse symposium neer. Een symposium is een evenement dat wordt georganiseerd waar verschillende lezingen, workshops en andere informatieve activiteiten gehouden worden door succesvolle mensen uit ons toekomstige werkveld. Deze dag wordt georganiseerd door een paar leden van HYSTERIA: de symposiumcommissie.

De symposiumcommissie zorgt voor een pakkend thema, een locatie, een lunch, helpende handen, sprekers, sponsorpakketten, et cetera. Oftewel: alles wat er nodig is om een knallend symposium neer te zetten.  Daarnaast wordt er afsluitend een netwerkborrel georganiseerd, waarbij sprekers en bedrijven in gesprek kunnen gaan met studenten.

Eerder organiseerde de symposiumcommissie symposia met onderwerpen als:

• 2022: “Bijzondere beroepen in de zorg: een kijkje in het onbekende.
  • 2020/2021: “Grenzen in de zorg: wat gaat jou te ver?
  • 2019: “Ethische dilemma’s in de zorg: wat zou jij doen?
  • 2018: “Nurses a voice to lead; health is a human right.
  • 2017: “Superhelden in de zorg!
  • 2016: “Zorg voor verandering.
  • 2015: “Mysterie van de verpleegkunde.
  • 2014: “Trots op de verpleging.

Wat het thema van dit jaar wordt, houden we nog even geheim, maar achter de schermen wordt er al hard gewerkt om een superleuk programma voor jullie neer te zetten! Wij hopen jullie allemaal op 12 mei 2023 te zien bij ons symposium.

Vragen? Stuur gerust een mail naar symposium@svhysteria.nl

CommissieledenFunctie binnen de commissie
Femke PluimersVoorzitter