Studystore

Wij vinden dat je studietijd de mooiste tijd van je leven hoort te zijn. Een periode waarin je kennis vergaart, inspiratie opdoet en nieuwe vrienden maakt. We zien dat de druk op afstuderen steeds groter wordt. Balans wordt dus steeds belangrijker. Genieten van het studentenleven zonder je prestaties uit het oog te verliezen. Hierbij willen wij je een handje helpen. Zorgen dat je up-to-date blijft en slim met je tijd én geld omgaat. Slim studeren.

Bij ons vind je het grootste aanbod studieboeken, educatieve eBooks en studiemateriaal van Nederland. Wij werken hiervoor nauw samen met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. Zodat jij makkelijk en snel de juiste spullen voor jouw opleiding krijgt.

Als student profiteer je bij Studystore van scherpe kortingen. Ook kun je veel geld besparen met het kopen en verkopen van tweedehands boeken. Studeren is immers al duur genoeg. Daarnaast hebben we regelmatig interessante studydeals, tips en acties voor je. Zo haal je álles uit je studie(tijd)!

Wist je dat je via Studystore lid kan worden van s.v. HYSTERIA? Je ontvangt dan 5 euro korting op je lidmaatschap.