Workshop CliniClowns

CliniClowns doen er alles aan om te zorgen dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie weer even zichzelf kunnen zijn. Maar hoe doen zij dit? En wat houdt dit precies in?

Ontdek het allemaal op de workshop Cliniclows 20 mei! De workshop wordt gegeven door een ervaren CliniClowns-duo. Tijdens de workshop wordt ingegaan op het werk van de CliniClowns in het algemeen en deels op de specifieke manier van contact maken met het zieke en/of gehandicapte kind vanuit de clown. Door middel van o.a beeldmateriaal wordt in ongeveer 1,5 uur op een interactieve manier kennis gemaakt met het werk van CliniClowns!

Wanneer: 20 mei 2022
Waar: Saxion Enschede
Hoe laat: 16:00 – 18:00
Kosten: leden gratis, niet-leden 2 euro
Belangrijk: Het is een workshop, dus er wordt van iedereen een actieve deelname verwacht
TE GEBRUIKEN VOOR POO/SKR!

Meld je nu snel aan!

Vergelijkbare berichten