StudentKelner

In januari 2017 is StudentKelner ontstaan uit grote passie voor de horeca. Net als ieder ander bedrijf begonnen wij klein en bescheiden. Onze passie en drive voor alles wat met de horeca te maken heeft levert het StudentKelner van vandaag op. Alleen zijn wij nog lang niet klaar. Ons streven om hét grootste, leukste en beste horeca uitzendbureau voor studenten te worden is pas net begonnen.

Wij zien een bijbaan niet als verplichting maar als leerzaam onderdeel van de studententijd. In het drukke en hectische leven van een student is er niet altijd tijd voor een vast werkrooster. Zeker niet als de tentamens om de hoek komen kijken. Wij hechten daarom grote waarde aan de flexibiliteit voor onze medewerkers. Naast een drukke en hectische tijd is de studententijd ook één van de leukste tijden van je leven. Plezier op het werk is dan ook een sleutelfactor tot een succesvol studentenleven.

Naast plezier is het welzijn van onze medewerkers is erg belangrijk. Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij al onze medewerkers. Niets is zo fijn als een team vrolijke en gemotiveerde medewerkers.

Tot slot zorgt een vrolijk en gemotiveerd team voor het ideale visitekaartje richting de gasten. Een representatief team maakt een groot deel uit van de algehele beleving van de gasten. Bij StudentKelner zorgen wij daarom dat iedere gast tevreden naar huis gaat. Want wij zijn pas tevreden als onze gasten genoten hebben.