Kampcommissie

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR JOU! We zijn bezig met het opstarten van de commissie en zoeken enthousiaste studenten die het kamp willen organiseren!

Onze taak als kampcommissie is om een onvergetelijk introductiekamp neer te zetten voor alle eerstejaars die graag willen kennismaken met het studentenleven en met de studievereniging Hysteria. De commissie bestaat vaak uit 7 enthousiaste leden en wordt aangevuld door 2 bestuursleden die ons ondersteunen.

Zo moet er een locatie worden geregeld en een dag- en avondprogramma worden samengesteld. Ook op het kamp zelf zullen wij ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij. Tot snel op het introductiekamp!

Heb jij interesse? Stuur een mail naar bestuur@svhysteria.nl