Kampcommissie

(INTACTIEF)

Wij zijn de kampcommissie en wij bestaan uit een groep van 11 enthousiaste leden die nu al druk bezig zijn met het organiseren van een te gek introductiekamp voor alle aankomende verpleegkunde/G&T studenten!

Het doel van dit kamp is om nieuwe studiegenoten te leren kennen en kennis te maken met de studievereniging HYSTERIA. Het kamp is onderdeel van de introductie in het begin van het nieuwe schooljaar, het is voorafgaand aan de academiedagen en de HOI-dagen. Het kamp duurt drie nachten op een mooie locatie waar we leuke activiteiten kunnen doen. De commissie is al druk bezig met het organiseren van het kamp, zodat de kiddo’s een fantastisch en onvergetelijk kamp meemaken! Wij hebben nu al zin om jou te ontmoeten! Zien we jou daar?

Lijkt jou het nou leuk om onze commissie te komen versterken? Dan mag je uiteraard een berichtje sturen naar bestuur@svhysteria.nl en wie weet kom jij ook in deze gezellige commissie terecht!

CommissielidFunctie binnen de commissie
Justin BöhmerVoorzitter