Kampcommissie

De kampcommissie bestaat uit een groep van 11 enthousiaste leden die druk bezig zijn met het organiseren van een te gek introductiekamp voor alle aankomende verpleegkunde/G&T studenten! Het doel van dit kamp is om nieuwe studiegenoten te leren kennen en kennis te maken met de studievereniging HYSTERIA. Het kamp is onderdeel van de introductie in het begin van het nieuwe schooljaar, het is voorafgaand aan de academiedagen en de HOI-dagen. Het kamp duurt drie nachten op een mooie locatie waar we leuke activiteiten kunnen doen. De commissie is al druk bezig met het organiseren van het kamp, zodat de kiddo’s een fantastisch en onvergetelijk kamp meemaken! Wij hebben nu al zin om jou te ontmoeten! Zien we jou daar?

Groetjes,
De kampcommissie der studievereniging HYSTERIA

N.b.: Alle activiteiten die tijdens het introductiekamp georganiseerd zijn, zijn vrijblijvend. Niks is verplicht en het is dan ook géén ontgroening!

(Boven vlnr: Demi, Sam, Iris, Wout, Justin. Onder vlnr: Daniek, Femke, Pleun, Emma, Fleur. Afwezig op de foto: Celest)