Introductiekamp

Na twee jaar geen introductiekamp, is het dit jaar dan eindelijk zo ver! een volledig fysiek kamp aan het begin van het schooljaar! En wat hebben wij er zin in!

Ook dit jaar staat er weer een onvergetelijk introductiekamp op de planning. Je maakt kennis met andere eerstejaars van de opleiding, een aantal ouderejaars en docenten, én wij laten jou zien hoe gezellig onze mooie vereniging is! Zo kan jij meteen vanaf het begin van jouw studie een goede start maken! Klinkt tof, of niet?!

Tijdens het 3 daags introductiekamp staat de planning bomvol gevarieerde, vrijwillige, maar vooral leuke activiteiten! Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt om iets ontzettend moois neer te zetten! Wij hopen dat jij net zoals wij destijds een onvergetelijk kamp kan meemaken waaraan jij veel mooie herinneringen en vrienden overhoudt!

Praktische informatie:
Wanneer: Vrijdag 26 augustus t/m maandag 29 augustus 2022
Waar: Dat is nog een verassing! (Het is op reisafstand van zowel Enschede als Deventer)
Kosten: €50,- (incl. eten, overnachting, activiteiten, etc.)

Wij staan nu al met smart te wachten om jullie te ontmoeten en samen een onvergetelijke tijd te beleven! Dus waar wacht je nog op?! Klik hier om je aan te melden! Heb je vragen over het introductiekamp? Stuur dan gerust een mail naar kampcommissie@svhysteria.nl.

N.B.: Alle activiteiten op het introductiekamp zijn vrijblijvend. Niks is verplicht en het is dan ook absoluut géén ontgroening.