Academiedagencommissie Enschede

Hey allemaal!

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR JOU! We zijn bezig met het opstarten van de commissie en zoeken enthousiaste leden die de introductieweek willen organiseren!

Wij zijn de Academiedagen commissie Enschede (afgekort ACAE commissie) van s.v. HYSTERIA.  Wij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de gezelligste dagen van het jaar voor de aankomende Verpleegkunde en G&T studenten: De academiedagen! Deze dagen staan compleet in het teken van kennismaking met studievereniging HYSTERIA, medestudenten, Saxion Hogeschool én Enschede!

In de Introductieweek organiseren wij leuke en vooral gezellige activiteiten voor de studenten die dat jaar met de opleiding starten. Het gaat van kennismakingsspel tot kroegentocht. ALLES is mogelijk! Mail jou motivatie naar bestuur@svhysteria.nl

Lieve groet,
De Academiedagen commissie Enschede