Academiedagencommissie Deventer

Hey allemaal!

Op dit moment zijn wij opzoek naar enthousiaste leden die willen helpen bij het organiseren van de introductie week!!!

Wij zijn de Academiedagen commissie Deventer (afgekort ACAD commissie) van s.v. HYSTERIA.  Wij zijn verantwoordelijk voor het organiseren van de gezelligste dagen van het jaar voor de aankomende Verpleegkunde en G&T studenten: De academiedagen! Deze dagen staan compleet in het teken van kennismaking met studievereniging HYSTERIA, medestudenten, Saxion Hogeschool én Deventer!

In de Introductieweek organiseren wij leuke en vooral gezellige activiteiten voor de studenten die dat jaar met de opleiding starten. Het gaat van kennismakingsspel tot kroegentocht. ALLES is mogelijk! Mail jou motivatie naar bestuur@svhysteria.nl

Lieve groet,
De Academiedagen commissie Deventer