Introductie 2023

De examens zitten er op, de vlaggen hangen uit en velen van jullie zijn op dit moment lekker aan het genieten van de welverdiende zomervakantie! Na de zomer beginnen jullie met je nieuwe studie: HBO-Verpleegkunde/ Gezondheid & Technologie aan Hogeschool Saxion in Deventer of Enschede. Maar voordat jullie de collegezalen in duiken, staat er een introductieweek bomvol te gekke activiteiten op jullie te wachten! Geloof ons, dit wil jij écht niet missen!

Om het schooljaar met een knaller in te luiden, heet studievereniging HYSTERIA alle nieuwe studenten welkom door middel van het organiseren van een onvergetelijke introductieweek! Deze week bestaat uit een 3-daags kamp en 2 academiedagen. Dit staat apart van elkaar, maar voor beiden (en dit raden wij je zeker aan😉) kun jij je aanmelden!

We trappen de week af met een te gek kamp, dat bestaat uit 3 dagen vol met leuke activiteiten op een mooie locatie in de regio (welke nog geheim is natuurlijk). Het kamp zal plaatsvinden met zowel de studenten uit Deventer en Enschede samen.

Direct daarna vinden de academiedagen plaats, apart georganiseerd in zowel Deventer als Enschede. Deze dagen staan compleet in het teken van kennismaking met studievereniging HYSTERIA, je medestudenten, Saxion Hogeschool én Enschede of Deventer. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om allerlei toffe activiteiten voor jullie te organiseren!

Enthousiast geworden?! Klik hieronder voor meer informatie! Enne… meld je gelijk even aan😉

Klik hier voor meer informatie over het introductiekamp!
Klik hier voor meer informatie over de Academiedagen Deventer!
Klik hier voor meer informatie over de Academiedagen Enschede!

N.B.: De introductieweek is volledig vrijblijvend. Niks is verplicht en het is dan ook geen ontgroening!