Studiereis

Event Start Date:
30 april 2022
Event End Date:
30 april 2022
Event Venue:

Dit jaar gaat s.v.HYSTERIA op studiereis naar Boedapest! 30 apr vertrekken we met een tour bus van Saxion Enschede via Duitsland, Tjechië en Slowakije naar Hongarije. Eenmaal aangekomen hebben we een vol programma met studiegerelateerde en niet-studiegerelateerde activiteiten. Denk aan het bezoeken van een anatomisch museum of een rondleiding met gids door de stad. Daarnaast is er genoeg vrije tijd om met een klein groepje zelf de stad te gaan verkennen. Tot slot zorgen wij dat je 6 mei weer in Enschede bent.

Als je hebt besloten mee te gaan betaal je €225,- in twee delen (€112,50 voor 26 maart, €112,50 voor 26 april). Wij zorgen voor het vervoer heen, terug en in de stad zelf. Ook verzorgen wij alle activiteiten, een plek om te overnachten en ontbijt.

Hoe meld je je aan? 11-02 komt om 17:00 de aanmeldlink online om op de back-up lijst te komen. De kans is groot dat er plekken vrijkomen aangezien COVID-19* nog overal zijn sporen achterlaat. Meld je daarom WEL aan. Hopelijk zien wij je 30 april de bus instappen om met ons dit avontuur op te zoeken.