Commissies

Naast dat je veel voordelen kent als lid, kun je ook wat voor de studievereniging betekenen! Het hart van S.V. HYSTERIA wordt gevormd door de 12 commissies die jaarlijks worden opgezet en waarin de leden actief kunnen bijdragen aan de vereniging. Of het nu gaat om het organiseren van feesten, het opzetten van een gaaf symposium of het onderhouden van de social media, het is het harde werk dat in de commissies verzet wordt wat alles mogelijk maakt. Op dit moment bestaan bij S.V. HYSTERIA de volgende commissies:

• Activiteitencommissie Enschede
  • Activiteitencommissie Deventer
  • Eerstejaarscommissie Enschede
  • Eerstejaarscommissie Deventer
  • Academiedagencommissie Enschede
  • Academiedagencommissie Deventer
  • Feestdagencommissie
  • Kampcommissie
  • PR-commissie
  • Symposiumcommissie
  • Studiereiscommissie
  • Kascontrolecommissie

Op dit moment telt HYSTERIA ongeveer 50 actieve leden die allerlei verschillende taken verrichten in verschillende commissies. Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder op een commissie voor meer informatie.