Halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering

Beste leden,
Het eerste half jaar van het zittende bestuur is omgevlogen en dus is het weer tijd voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering!👩🏽‍⚖️

Op dinsdag 25 oktober 2022 zal het XXVIII bestuur der S.V. HYSTERIA hun verslagen van het eerste halfjaar presenteren en zullen ze een vooruitblik geven van de plannen voor het tweede semester.

Dit is hét moment voor jullie om je mening te geven over de stand en gang van zaken, mee te beslissen, en je stem te laten horen over het beleid en de koers van de vereniging. Daarom is de aanwezigheid van leden erg belangrijk, want elke stem telt!

Aanmelden kan middels het invullen van het aanmeldformulier welke je per mail hebt ontvangen. Hopelijk zien we jullie dan!

Wanneer: Dinsdag 25 oktober 2022
Tijd: 19:00 uur, inloop 18:30, zorg dat je op tijd bent.
Locatie: Saxion Enschede
Lokaal: Nader te bepalen