Commissieleden gezocht!

Kan je maar geen genoeg krijgen van S.V. HYSTERIA? Wil je meer uit je studententijd halen? En heb je zin om een steentje bij te dragen aan de leukste vereniging van Saxion?

Word dan actief lid!❤️🖤

Als actief lid zit je in een commissie van HYSTERIA. Zo kan je je als commissielid bijvoorbeeld uitleven met je Photoshop skills, in contact komen met bedrijven uit het werkveld voor het organiseren van een gaaf Symposium of de beruchte introductieweek organiseren!

Op dit moment zijn wij op zoek naar leden voor de volgende nieuwe commissies die we opstarten:
– Eerstejaarscommissie Enschede
– Eerstejaarscommissie Deventer
– Symposiumcommissie
– Studiereiscommissie

Ook zijn wij op zoek naar leden voor deze lopende commissies:
– Activiteitencommissie Deventer
– Activiteitencommissie Enschede
– PR-commissie
– Feestdagencommissie

Interesse om deel te nemen aan een van deze commissies? Of heb je vragen over een commissie?
Stuur je aanmelding/vraag naar bestuur@svhysteria.nl.

Geïnteresseerd in een van onze andere leuke commissies? Stuur gerust een mail naar bestuur@svhysteria.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Vergelijkbare berichten