Aspen Valley

Het Enschedese uitgaansleven concentreert zich rond de Oude Markt en daar is Aspen Valley Enschede al jaren een begrip. Naast onze events binnen kun je ook terecht op ons terras en geniet je van een traditioneel biertje of wijntje, maar net zo goed van een heerlijke cocktail. Voor de Bob is er natuurlijk een ruim aanbod van niet-alcoholische dranken.

Aspen Valley is het Tirol van oost Nederland, de plek waar je wekelijks terecht kunt voor de leukste Après Ski feesten en events. Laat je entertainen door de beste feest Dj’s en artiesten. Met een fraai houten interieur dat doet denken aan een blokhut in de Alpen, volop goed gezelschap en een ronddraaiende bar die jouw bezoek tot een bijzondere belevenis maken!

HYSTERIA organiseert regelmatig zeer gezellige en succesvolle themafeesten bij Aspen Valley. Tijdens deze feesten krijgen leden van HYSTERIA gratis garderobe!

Korting als lid van s.v. HYSTERIA
Sta jij ook wel eens op een mega tof feest, je kijkt op je bankrekening en je denkt “Verdorie, wat zijn die biertjes duur tegenwoordig.” Niet getreurd: als lid van S.V. HYSTERIA krijg je nu 30% korting bij Aspen Valley met de Horeca Voordeel Pas! Dus waar wacht je nog op?! Download nu snel de Horeca Voordeel Pas app, maak een account aan, selecteer s.v. HYSTERIA bij verenigingen, wacht op je bevestiging en je bent klaar om te gaan!