Ouwe Lullen Borrel

(Oud-)leden opgelet!

Op 18 januari 2023 tovert S.V. HYSTERIA haar maandelijkse borrel om tot een Ouwe Lullen Borrel!
Het idee is om zoveel mogelijk leden én oud-leden van HYSTERIA bij elkaar te brengen onder het genot van een drankje in onze stamkroeg, Bar Update! (te Enschede).

Ben jij oud lid? En heb jij zin om al jouw oud-HYSTERIA vrienden en studiegenoten weer eens te zien? Ben je benieuwd hoe het nu met iedereen gaat in het burgerlijke leven? En ben je weer eens toe aan een ouderwetse gezellige borrelavond zoals je die van HYSTERIA gewend bent? Roep dan snel al je studiegenoten, kennissen en vrienden bij elkaar om weer een keer gezellig samen te komen!

Alle huidige leden zijn natuurlijk ook van harte welkom om de ouwe lullen van HYSTERIA te ontmoeten!

Noteer het snel in je agenda! Tot dan!

Wanneer: 18 januari 2023
Waar: Bar Update