EHBO Cursus

LET OP: Deze activiteit zit vol!

Hallo toekomstige EHBO’er!

In NL raken jaarlijks 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval. Weet jij hoe je iemand moet reanimeren? Of wat je moet doen als iemand in een shock beland?

HYSTERIA organiseert voor al haar leden zowel in Deventer als in Enschede een EHBO cursus waarin onder andere deze onderwerpen aan bod komen. Je leert hoe je eerste hulp verleent in verschillende situaties en bij kleine en grote letsels.

Binnen 6 cursusdagen wordt je helemaal klaargestoomd om je examen als EHBO’er te behalen. Deze cursussen gaan plaatsvinden in de avonden van 19:30 tot 21:30. De kosten voor leden betreft €50,00 en voor niet leden €100,00. De cursussen vinden plaats op zowel het Saxion in Enschede als het Saxion in Deventer.

Wanneer: Deventer: 22 september t/m 15 december – Enschede: 6 oktober t/m 22 december
Waar: Saxion Deventer of Saxion Enschede
Hoe laat: 19:30 – 21:30
Kosten: Leden: €50,00, niet-leden: €100,-
Belangrijk: Er is plek voor maximaal 12 deelnemers per locatie. VOL=VOL, dus wees er snel bij!

Vergelijkbare berichten