Activiteitencommissie Enschede

Hoihoii! Wij zijn de activiteitencommissie Enschede van studievereniging HYSTERIA! Wij zijn een grote commissie met voorzitter Hugo, notulist Kalinda en penningmeester Luca aan het roer. Daarnaast zetten Justin, Suzanne, Svenya, Tobias, Cill & Pascal zich hard in voor deze commissie. Vanuit het bestuur worden wij ondersteund door Daniek & Loes en vanuit het kandidaat-bestuur door Teuntje. Nou, leuk al deze namen, maar wat doen we nou eigenlijk?!

Wij als activiteitencommissie (AC) organiseren alle studiegerelateerde activiteiten in Enschede. Denk hierbij aan de snijzaal, muZIEum, HYSTERIA-dag en de minorenlezing.
Naast al deze studiegerelateerde activiteiten organiseren wij natuurlijk ook alle niet-studiegerelateerde activiteiten zoals themafeesten, hysterisch bowlen en verschillende sportactiviteiten.

Wij vergaderen 1x per 2 weken op de donderdagavond om alle lopende zaken te bespreken en actiepunten onder te verdelen zodat we het gehele jaar leuke activiteiten kunnen aanbieden.
Naast deze vergaderingen hebben we natuurlijk ook regelmatig een commissie uitje of drinken we een borrel in de stad, want gezelligheid staat ook hoog op de prioriteitenlijst!

Lijkt jou het nou leuk om onze commissie te komen versterken? Dan mag je uiteraard een berichtje sturen naar bestuur@svhysteria.nl en wie weet kom jij ook in deze gezellige commissie terecht!

Tot snel op een van onze activiteiten!

CommissielidFunctie binnen de commissie
Hugo KwantVoorzitter
Kalinda van der HoekNotulist
Luca BouwhuisPenningmeester
Daniek VeenhovenBestuurslid
Loes ImmingBestuurslid
Pascal ter BekeAlgemeen commissielid
Suzanne SnelsAlgemeen commissielid
Svenya TolkampAlgemeen commissielid
Tobias MinkAlgemeen commissielid
Justin BöhmerAlgemeen commissielid
Teuntje SiemesAlgemeen commissielid
Cill KronenbergAlgemeen commissielid