“Een lidmaatschap bij HYSTERIA is een waardevolle investering in een leuke, interessante studententijd, maar betekent ook veel voor je toekomst.”

Welkom bij S.V. HYSTERIA!
Wij zijn dé studievereniging voor en door verpleegkunde studenten aan de Hogeschool Saxion. HYSTERIA houdt zich bezig met het verrijken van jouw studententijd door middel van het organiseren van verschillende activiteiten. Van feesten tot symposia, van het introductiekamp tot een volledig verzorgde EHBO cursus en nog véél meer! Op deze manier helpen wij jou je te verdiepen en verbreden in je vak, maar ook te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en los te gaan!

Een lidmaatschap bij S.V. HYSTERIA is een waardevolle investering in een leuke, interessante studententijd, maar betekent ook veel voor je toekomst. Zo werkt HYSTERIA niet alleen actief samen met de Hogeschool Saxion, maar ook met diverse zorgorganisaties en werkgevers in de zorg. Wij richten ons juist op het verbreden en verdiepen van je studie en bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het verpleegkundig vakgebied.

Sfeer proeven bij S.V. HYSTERIA?
Iedere eerste en derde woensdag van de maand organiseren wij onze maandelijkse borrels. De maandelijkse borrel in Deventer is op elke eerste woensdag van de maand bij café De Bisschop en de maandelijkse borrel in Enschede is op elke derde woensdag van de maand bij Bar Update! Lid of geen lid, docent, medewerker of student van een andere academie: voel je welkom en leer S.V. HYSTERIA kennen!