PR-commissie

De PR-commissie, voluit geschreven; public relations commissie (ook wel promotiecommissie) is een
commissie bestaande uit zes leden: Nicky, Charlotte, Demi Bo, Emma, Iris en Sanne. Vanuit het bestuur is Jasmijn, commissaris externe betrekkingen, ons contactpersoon met het bestuur en zij is ook bij de vergaderingen aanwezig.

Wij als commissie vergaderen één keer in de twee weken. Dat ligt eraan wat er besproken moet worden en of er veel aankomende activiteiten gepland staan. Daarna werkt ieder aan de promotie van zijn/haar toegekende activiteit.

Onze taak is voornamelijk het promoten van de evenementen die de activiteiten commissie organiseert. Wij maken en verspreiden de posters, maken Facebook evenementen en zorgen ervoor dat iedereen uitgenodigd wordt. Ook plaatsen we berichten op Instagram en houden we de Facebookpagina up-to-date. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de activiteiten goed onder de aandacht komen.

We zijn een erg gezellige en hechte commissie. Iedereen kan het goed met elkaar vinden. Naast de serieuze zaken doen wij geregeld leuke dingen, zoals gezellig uiteten. Omdat iedereen in de commissie goed met elkaar kan is het een leuke commissie om in te zitten, het kost niet al te veel tijd maar je wordt toch betrokken bij de actieve leden van HYSTERIA, en dat zijn natuurlijk allemaal leuke mensen.

svhysteriaenschede@gmail.com