NU’91

Logo Nu91 cmyk_Inverted
NU’91 de belangorganisatie van de zorg!

NU’91 behartigt de belangen van gezondheidszorgers op deskundige, persoonlijke en eigen wijze. Het is een dynamische organisatie met korte lijnen naar de werkvloer. NU’91 heeft een landelijk bureau en belangenbehartigers in zes regio’s. De belangenbehartigers zijn regelmatig te vinden in de instelling; je komt hen tegen bij fusies, reorganisaties, ledenraadplegingen en acties. NU’91 kan rekenen op de steun van vele actieve vrijwilligers die met enthousiasme en kennis van zaken veel werk verzetten.

Heb jij problemen met je stage en heb jij het gevoel dat school je niet serieus neemt, dan kan NU’91 je helpen! Kom gewoon eens langs op het kantoor, dan kunnen we jullie met elkaar in contact brengen.