Liberein

Hoi allemaal!
Liberein is een zorgorganisatie voor ouderen in Enschede en Glanerbrug. En vanaf 1 juli zijn wij trotse sponsor van S.V. HYSTERIA en willen we graag onze kennis en informatie over de ouderenzorg met jullie delen.

Samen met S.V. HYSTERIA bespreken we hoe Liberein jullie kan voorzien van waardevolle informatie over deze uitdagende en vooral ook mooie en leuke sector.

Maar wie zijn wij eigenlijk? Bij Liberein bieden we intensieve, complexe en specialistische (verpleeghuis)zorg aan mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We organiseren de zorg thuis als het kan. En als dat niet meer lukt, dan doen we dat vanuit een van onze locaties: de Eschpoort, Korteland, Ariënsstaete, Klaaskateplein (De Brink en De Marke), Bruggerbosch, Ariënshuis en Florapark. Onze toegewijde collega’s op deze locaties doen iedere dag hun best om onze cliënten een zo fijn mogelijke dag te bezorgen.

Binnen Liberein kennen wij verschillende functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de functie Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundige. Maar na je studie zijn er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld als Kwaliteitsverpleegkundige en Coördinerend Wijkverpleegkundige bij Liberein aan de slag te gaan. Voor studenten hbo-Verpleegkunde bieden we kansen om bij ons aan de slag te gaan als Helpende, Helpende Plus of Verzorgende IG.

PS. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste zorgmedewerkers die graag hun steentje willen bijdragen in de zomer en mogelijk ook daarna. Heb jij interesse? Kijk dan snel op: Vacatures – Werkenbij Liberein voor onze vacatures. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort dan wel als onze nieuwe collega!
Wij kijken uit naar de samenwerking met S.V. HYSTERIA. En wil je meer weten over Liberein? Check dan onze socials: Instagram, Facebook en LinkedIn of kijk op http://www.liberein.nl.