Kampcommissie

Onze taak als kampcommissie is om een onvergetelijk introductiekamp neer te zetten voor alle eerstejaars die graag willen kennismaken met het studentenleven en met de studievereniging Hysteria. De commissie bestaat uit 7 enthousiaste leden en wordt aangevuld door 2 bestuursleden die ons ondersteunen.

Wij zijn al druk bezig met voorbereidingen treffen. Elke dinsdag vergaderen wij om ervoor te zorgen dat alles in orde is voordat het kamp gaat beginnen. Zo moet er een locatie worden geregeld en een dag- en avondprogramma worden samengesteld. Ook op het kamp zelf zullen wij ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij. Tot snel op het introductiekamp!

– Helaas gaat het introductiekamp dit jaar (2020) niet door wegens COVID-19 –