Introductiekamp

Beste aankomende student,

Ga jij aankomend schooljaar Verpleegkunde of Gezondheid & Technologie studeren aan het Saxion in Enschede of Deventer en heb je zin in een onvergetelijk weekend om je studiegenoten te leren kennen? Meld je dan nu meteen aan voor het introductiekamp van s.v. Hysteria!

S.V. Hysteria is de studievereniging voor verpleegkunde en Gezondheid & Technologie. Elk jaar organiseert Hysteria een introductiekamp voor nieuwe eerstejaarsstudenten om zo kennis te maken met je studie, studiegenoten en de studievereniging. De kampcommissie organiseert samen met het 26e bestuur van s.v. Hysteria het introductiekamp 2020. Het kamp vindt plaats op 2,3,4 oktober!

Tijdens dit introductiekamp worden er allerlei activiteiten georganiseerd, er is een vol programma gepland door de kampcommissie die er samen met jullie een onvergetelijk weekend van wil gaan maken! Zo kun je o.a. allerlei spellen, een lezing en BBQ verwachten. Dit kamp is georganiseerd voor beide locaties van het Saxion (Enschede & Deventer), dus je komt samen met flink wat andere eerstejaarsstudiegenoten om elkaar al te leren kennen voor dat school echt begint! Kortom de ideale mogelijkheid om al leuke contacten te leggen! Ook zijn wij van de kampcommissie en het 26e bestuur aanwezig en kun je op deze manier ook meer te weten komen over s.v. Hysteria en hoe je eventueel actief lid kan worden!

Hopelijk zien wij jullie allemaal op het introductiekamp!

Groetjes de kampcommissie