Introductiecommissie Enschede

Introductiecommissie, ook wel de IC, en dan heb ik het natuurlijk niet over de Intensive Care maar over onze introductiecommissie, een commissie bestaande uit geweldige leden, een paar gekke maar ervaren intro-organisatoren en uit onze toekomst; een koppel nieuwe enthousiaste eerstejaars. Ik wil jullie graag voorstellen aan ons team! Jorien en Babette (als bestuursleden) onze communicatie tussen bestuur en commissie.

Dominique is penningmeester van de IC, zij houdt zich bezig met alle in- en uitgaven van die gedaan worden binnen de IC. Finn vervult de taak als voorzitter, hij maakt voor elke vergadering een agenda en zit tijdens de vergaderingen voor. Hij zorgt ervoor dat de vergaderingen goed verlopen. Julia is secretaris. Zij zorgt ervoor dat de notulen perfect zijn en regelt het mailcontact (ook tijdens de vakanties).

De mensen die ervoor zorgen dat het kamp weer superleuk wordt zijn Nicky (2e jaars die vorig jaar ook in de IC zat en zelf is mee geweest als eerstejaars) en Ties (1e jaars die vorig jaar zelf is mee geweest de hele introductie). Na ons geweldige kamp beginnen de academiedagen! Hierin zullen er activiteiten en feesten worden georganiseerd die je in groepjes met je papa en mama van Hysteria zou gaan beleven. Hierin leer je mensen van je opleiding kennen en ouderejaars. Ook laten wij je het nachtleven en de leukste plekken van Enschede zien. Daarnaast laten we zien wat Hysteria allemaal inhoud en wat wij doen. Juliet (2e jaars die 2 jaar geleden zelf heeft deelgenomen aan de introductie), Daphne (2e jaars die vorig jaar ook in de IC zat en zelf is mee geweest als eerstejaars) en Bryan (1e jaars die vorig jaar zelf is mee geweest de hele introductie) zorgen ervoor dat de academiedagen super tof worden.

Wij zijn een commissie van 10 mensen waarvan 2 bestuursleden. Wij gaan er samen voor zorgen dat de introductieweek superleuk wordt en nog leuker dan de voorgaande jaren! We hopen dat alle 1e jaars zich aanmelden voor het meedoen met kamp, academiedagen en de HOI-dagen. Het wordt een onvergetelijke week vol met mooi weer, gezelligheid en de leuke feestjes in Enschede. Wie weet wat daar gebeurd allemaal!

We zien jullie graag genieten tijdens de introductieweek!

Eén team, één taak!

Groetjes,  Introductiecommissie