Introductiecommissie Enschede

Introductiecommissie, ook wel de IC, en dan hebben we het natuurlijk niet over de Intensive Care maar over onze introductiecommissie, een commissie bestaande uit geweldige leden, een paar gekke maar ervaren intro-organisatoren en uit onze toekomst; een koppel nieuwe enthousiaste eerstejaars.

Wij organiseren onder andere een introductiekamp. Dit wordt een superleuk weekend waarin je mede-eerstejaars en oudere jaars leert kennen. Na ons geweldige kamp beginnen de academiedagen! Hierin zullen er activiteiten en feesten worden georganiseerd die je in groepjes met je papa en mama van Hysteria zou gaan beleven. Hierin leer je mensen van je opleiding kennen en ouderejaars. Ook laten wij je het nachtleven en de leukste plekken van Enschede zien. Daarnaast laten we zien wat Hysteria allemaal inhoud en wat wij doen.

Wij zijn een commissie van 10 mensen waarvan 2 bestuursleden. Wij gaan er samen voor zorgen dat de introductieweek superleuk wordt en nog leuker dan de voorgaande jaren! We hopen dat alle 1e jaars zich aanmelden voor het meedoen met kamp, academiedagen en de HOI-dagen. Het wordt een onvergetelijke week vol met mooi weer, gezelligheid en de leuke feestjes in Enschede. Wie weet wat daar gebeurd allemaal!

We zien jullie graag genieten tijdens de introductieweek!

introductie-enschede@svhysteria.nl