Introductiecommissie Enschede

Introductiecommissie, ook wel de IC, en dan heb ik het natuurlijk niet over de Intensive Care maar over onze introductiecommissie, een commissie bestaande uit geweldige leden, een paar gekke maar ervaren intro-organisatoren en uit onze toekomst; een koppel nieuwe enthousiaste eerstejaars. Ik wil jullie graag voorstellen aan ons team! Sam en Bente ( als bestuursleden) onze communicatie tussen bestuur en commissie. Sam heet vorig jaar de IC ook gedaan en is dus erg handig om erbij te hebben. Bente bemoeit zich meer met het geld! Als Penningmeester van Hysteria voldoet ze deze taak samen met Jorien! Jorien is de penningmeester van de commissie. Een enthousiast lid die ook in de reiscommissie zit! Als secretaris hebben we Nadia. Deze zorgt ervoor dat de notulen perfect zijn. Dan hebben we Jasper (Jappie) als ex bestuurslid is hij algemeen commissie lid. Dit betekend dat hij overal als vliegende keep helpt waar het kan. De mensen die ervoor zorgen dat het kamp weer super leuk wordt zijn Alexander (beter bekend als Lexie of Alex) Dominic en Daphne (1e jaars die vorig jaar beide mee waren op kamp). Na ons geweldig kamp beginnen de academiedagen! Hierin zullen er activiteiten en feesten worden georganiseerd die je in groepjes met je papa en mama van Hysteria zou gaan beleven. Hierin leer je mensen van je opleiding kennen en ouderejaars. Ook laten wij je het nachtleven en de leukste plekken van Enschede zien. Daarnaast laten we zien wat Hysteria allemaal inhoud en wat wij doen. Dit gaan Nicky, Lisa en Natasja oppakken. Lisa is een ouderejaars die haar studie wil afsluiten met nog een extra onvergetelijke introductie. Nicky is vorig jaar mee geweest op kamp en wou het dit jaar graag nog een keer organiseren om het nog leuker te maken! Natasja is een student uit Deventer G&T OK route maar woont in Enschede! Volgend jaar komt ze hier studeren en begint met het organiseren van introductie! Wij zijn een grote commissie van 10 mensen en 2 bestuursleden! Er zitten 9 dames in dus mijn taak als voorzitter om deze tijdens de vergaderingen een beetje in bedwang te houden ! Wij zijn al goed op weg om een introductie neer te zetten die nog leuker is dat de voorgaande jaren! We hopen dat alle 1e jaars zich aanmelden voor het meedoen met kamp, academiedagen en Hoi dagen! Het wordt een onvergetelijke week vol met mooi weer, gezelligheid en het nachtleven van Enschede. Wie weet wat daar gebeurd allemaal!

We zien jullie graag genieten tijdens de introductieweek!
Eén team, één taak!

Met vriendelijke groet,