Beste aankomende student,

Ga jij aankomend schooljaar de opleiding Verpleegkunde of Gezondheid & Technologie (G&T) aan Saxion Hogeschool in Enschede of Deventer volgen? Voor beide steden organiseert Studievereniging HYSTERIA activiteiten tijdens de introductie. Dus ondanks COVID-19 staat er een introductie voor jou klaar! We hopen ondanks COVID-19 ook een te gek introductiekamp voor jou te kunnen organiseren. Deze zal plaats vinden van 20 tot en met 23 Augustus 2021.
Wil jij nu mee op dit te gekke introkamp? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldlink!

Meer informatie over het introductiekamp, kun je lezen in onderstaande kampkrant.
Kampkrant 2021

Ga je studeren in Enschede? Lees dan het onderstaande bestand voor meer informatie omtrent de introductie in Enschede en meld je snel aan!

Uitnodiging introductie Enschede HYSTERIA

Ga je studeren in Deventer? Lees dan het onderstaande bestand voor meer informatie omtrent de introductie in Deventer en meld je snel aan!

Uitnodiging introductie Deventer HYSTERIA

Indien er vragen zijn, stuur gerust een mail naar bestuur@svhysteria.nl

Hopelijk tot snel! In het volgende filmpje kan je in het kort zien wat HYSTERIA te bieden heeft! Introductie studievereniging HYSTERIA

13619979_1254419447901824_4888395639496465720_n