Introductie

Beste aankomende student,

Ga jij aankomend schooljaar de opleiding Verpleegkunde of Gezondheid & Technologie (G&T) aan Saxion Hogeschool in Enschede of Deventer volgen? In Enschede organiseert Studievereniging HYSTERIA de academiedagen en op beide locaties staat er een ontzettend leuk introductiekamp op het programma!

Ga je studeren in Enschede? Lees dan het onderstaande bestand voor meer informatie omtrent de introductie in Enschede en meld je snel aan!

Uitnodiging introductie Enschede HYSTERIA

Ga je studeren in Deventer? Lees dan het onderstaande bestand voor meer informatie omtrent de introductie in Deventer en meld je snel aan!

Uitnodiging introductiekamp Deventer HYSTERIA

Meld je snel aan voor de te gekke introductie, want er zijn maar een bepaald aantal plekken beschikbaar!

Heb jij je al opgegeven voor de introductie, maar heb je nog geen idee wat je te wachten staat? of zit te twijfelen of je je moet opgeven? Lees dan even de kampkrant door! Hierin stelt de introductiecommissie zich voor en wordt er wat meer uitleg gegeven. Natuurlijk geven wij niet alles prijs, want verassingen zijn het leukste.

Kampkrant introductiekamp Enschede + Deventer 2019

Indien er vragen zijn, stuur gerust een mail naar bestuur@svhysteria.nl en vergeet niet te vermelden om welke locatie het gaat.

Hopelijk tot snel!

13619979_1254419447901824_4888395639496465720_n