Beste aankomende student,

Ga jij aankomend schooljaar de opleiding Verpleegkunde of Gezondheid & Technologie (G&T) aan Saxion Hogeschool in Enschede volgen?

Meld je dan nu aan voor de te gekke introductie die op je staat te wachten!

De introductiecommissie van studievereniging Hysteria is hard aan het werk om een te gekke introductieweek te organiseren voor de aankomende studenten. Deze introductieweek houdt in dat je op verschillende manieren kennis gaat maken met studievereniging Hysteria, je medestudenten, Saxion Hogeschool én de uitgaansstad Enschede!

De introductieweek van schooljaar 2018- 2019 bestaat uit een kamp (24, 25 & 26 augustus 2018), de academiedagen (27 & 28 augustus 2018) en de HOI-dagen die georganiseerd wordt door het Saxion (29, 30 & 31 augustus 2018).

Kamp, 24, 25 & 26 augustus 2018:

Tijdens het kamp leer je nieuwe mensen van je opleiding kennen, daarnaast zal de introductiecommissie en het huidige 24e bestuur der studievereniging Hysteria aanwezig zijn. Je wordt op vrijdag 24 augustus met fiets op het plein voor het Saxion in Enschede verwacht. Op de fiets gaan we naar de locatie waar ons kamp zal plaatsvinden, je hoeft je niet druk te maken om je bagage, daar wordt voor gezorgd.
In deze drie dagen halen we van alles uit de kast om er een te gek kamp van te maken. Zo is er een uitgebreide BBQ, kunnen we lachen en ouwehoeren tijdens de vele verschillende spellen en (spook) verhalen vertellen tijdens het kampvuur. Het kamp eindigt maandagochtend waarna we zeer optijd terug zullen fietsen richting het Saxion. We zullen op tijd zijn voor het verplichte gedeelte dat georganiseerd wordt vanuit het Saxion.

De kosten van het kamp zijn €45,-. Hier zit alles bij in behalve alcohol en frisdrank. Kosten van een drankenkaart zijn €5,- per stuk.

De officiële aanmelding voor het kamp gaat via de volgende link:

Academiedagen, 27 & 28 augustus 2018:

Na het verplichte gedeelte vanuit het Saxion neemt studievereniging Hysteria het weer over. Van maandag tot woensdag ochtend is er een programma opgesteld waarin kennismaken met medestudenten en de studentenstad Enschede centraal staat. Saxion biedt hierbij de mogelijkheid om te overnachten in de Pathmoshal vlak bij het Saxion.

Tijdens de academiedagen krijg je je eigen zogenoemde papa’s en mama’s. De papa’s en mama’s zullen jou en je groep tijdens de academiedagen begeleiden en onvergetelijke herinneringen met jullie maken. De papa’s en mama’s zijn ouderejaars van de opleidingen HBO-verpleegkunde en Gezondheid en Technologie. ’s Avonds sluiten we de dag af in de binnenstad van Enschede onder het genot van een drankje.

De kosten van de academiedagen bedragen €10,-. Hierbij is alles tijdens activiteiten inbegrepen. Alleen het avondeten van maandagavond niet.

De officiële aanmelding voor de academiedagen gaat via de volgende link:

Je kunt deelnemen aan alle introducties, maar het is ook mogelijk om je in te schrijven voor bijvoorbeeld alleen het kamp of alleen de academiedagen.

Aanmelden voor de HOI-dagen (29 t/m 31 augustus) kan op de volgende site:

Voor het slapen in de Pathmoshal stuur je een mail naar hoi.enschede@saxion.nl
De kosten voor het overnachten in de Pathmoshal tijdens de academiedagen zijn €25,-.

Mocht je benieuwd zijn hoe zo’n introductie er in het kort uit ziet, klik dan hier à https://www.youtube.com/watch?v=cWdvGpsDMF8

Bij vragen mag je altijd een bericht sturen naar een van de volgende nummers: 0654396322, 0613910496, 0625558500, 0657269207, 0650564065, 0639507206 (deze nummers zijn de gehele vakantie bereikbaar).

Wij hopen je terug te zien in de introductieweek!

13619979_1254419447901824_4888395639496465720_n