Introductie 2023

Introductie kamp en Academiedagen Deventer/Enschede

Introductiekamp

Dit jaar staat er weer een onvergetelijk introductiekamp op de planning. Je maakt kennis met andere eerstejaars van de opleiding, een aantal ouderejaars en docenten, én wij laten jou zien hoe leuk onze vereniging is. Zo kan jij meteen vanaf het begin van jouw studie een goede start maken. Klinkt tof, of niet?

Tijdens het 3 daags introductiekamp staat de planning bomvol gevarieerde, vrijwillige, maar vooral leuke activiteiten. Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt om iets ontzettend moois neer te zetten. Wij hopen dat jij een onvergetelijk kamp kan meemaken waaraan jij veel mooie herinneringen en vrienden overhoudt

Praktische informatie:
Wanneer: 25 t/m 27 augustus 2023
Waar: Markelo (Overijssel), de exacte locatie is nog een verassing!
Prijs: €?,- p.p. (incl. eten, overnachting en activiteiten)

Houdt onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor updates over de introductie! Heb je vragen over het kamp? Stuur dan gerust een mail naar kampcommissie@svhysteria.nl. 


Academiedagen Enschede

Ga jij aankomend schooljaar HBO Verpleegkunde/Gezondheid & Technologie studeren in Enschede?! Lees dan snel verder!

De academiedagen Enschede staan compleet in het teken van kennismaking met studievereniging HYSTERIA, je medestudenten, Saxion Hogeschool én Enschede. Op dit moment wordt er hard gewerkt om allerlei toffe activiteiten voor jullie te organiseren. Samen met jouw groepje en intro-ouders gaan jullie de leukste activiteiten door heel Enschede doen! Oftewel, een geweldige aftrap van je studietijd!

Praktische informatie:
Wanneer
: 28, 29 augustus 2022
Waar: Enschede
Prijs: €15,-
Goed om te weten: De academiedagen zijn georganiseerd in goed overleg met de Academie Gezondheidszorg, dus jij zult niks missen van de introductie van jouw opleiding en kennismaking met jouw klas!

Houdt onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor updates over de introductie! Heb je vragen over de Academiedagen? Stuur dan gerust een mail naar introductie-enschede@svhysteria.nl.  


Academiedagen Deventer

Ga jij aankomend schooljaar HBO Verpleegkunde/Gezondheid & Technologie studeren in Deventer?! Lees dan snel verder!

De academiedagen Deventer staan compleet in het teken van kennismaking met studievereniging HYSTERIA, je medestudenten, Saxion Hogeschool én Deventer. Op dit moment wordt er hard gewerkt om allerlei toffe activiteiten voor jullie te organiseren. Samen met jouw groepje en intro-ouders gaan jullie de leukste activiteiten door heel Deventer doen! Oftewel, een geweldige aftrap van je studietijd!

Praktische informatie:
Wanneer
: 28, 29 augustus 2023
Waar: Deventer
Prijs: €12,50,-
Goed om te weten: De academiedagen zijn georganiseerd in goed overleg met de Academie Gezondheidszorg, dus jij zult niks missen van de introductie van jouw opleiding en kennismaking met jouw klas!

Houdt onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor updates over de introductie! Heb je vragen over de Academiedagen? Stuur dan gerust een mail naar introductie-deventer@svhysteria.nl.  

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur gerust een mail naar bestuur@svhysteria.nl.

Wanneer wordt het introductiekamp gehouden?

Het introductiekamp vindt plaats van vrijdag 25 augustus tot zondag 27 augustus. Dit is het weekend voor de start van de Saxion INTRO.

Voor wie is het introductiekamp bedoeld?

Het introductiekamp is bedoeld voor nieuwe eerstejaars verpleegkunde en gezondheid & technologie studenten aan de Hogeschool Saxion in Enschede/Deventer.

Is het introductiekamp een ontgroening?

Nee, in onze vereniging is alles geheel vrijblijvend en zitten geen verplichtingen aan. Tijdens het introductiekamp zal daarom ook geen ontgroening plaats vinden.

Hoeveel kost het introductiekamp?

De bijdrage voor het introductiekamp staat nog niet vast, maar zal rond de 50 euro zijn. Hier krijg later nog bericht over na het aanmelden.

Ik heb me ingeschreven, hoe zit het met betalen?

Betalen van het introductiekamp kan gedaan worden doormiddel van iDEAL overboeking naar de vermelde IBAN nummer in het aanmeldformulier. Daarbij is het belangrijk om in de omschrijving te vermelden ‘Introductiekamp 2023 + naam/achternaam’.

Ik kan niet bij het gehele introductiekamp zijn door vakantie/verplichtingen, wat nu?

Stuur gerust een mail naar kampcommissie@svhysteria.nl hierover, dan gaan we samen kijken hoe we er alsnog een onvergetelijke introductie van kunnen maken!

Als ik mee ga op introductiekamp, ben ik dan automatisch lid van s.v. HYSTERIA?

Nee, je wordt niet automatisch lid. Dit bedraagt nog een aparte aanmelding met bijdrage van €12,50,- per jaar.

Ik ben nog geen 18 jaar, is dat erg?

Dat is niet erg, alle leeftijden zijn welkom tijdens onze introductie.

Zero tolerance drugsbeleid

Vanuit HYSTERIA hanteren wij een ‘zero tolerance drugsbeleid’. Dit houd in dat het bezit hebben of inname van verdovende middelen (naast alcohol) tijdens een HYSTERIA activiteit niet toestaan is. Mocht dit wel gedaan worden, word je van de activiteit verwijderd.

Wat eten we tijdens het introductiekamp?

Tijdens het introductiekamp wordt er eten verzorgd vanuit ons als organisatie. Heb je een dieet of allergie? Vermeld dit op het aanmeldformulier en we zullen samen afstemmen wat mogelijk is.

Is er een limiet aan deelnemers?

Voor het introductiekamp is er een limiet van 60 aanmelding. Enkel bij de academiedagen in Enschede en Deventer is geen limiet van aanmeldingen.