Ouwe lullen borrel

januari 17, 2024 @ 09:00januari 18, 2024 @ 09:00

Alle (oude) leden opgelet!

Op 17 januari 2024 verandert S.V. HYSTERIA haar maandelijkse borrel in een speciale ‘Ouwe Lullen Borrel’!

Het idee is om zoveel mogelijk huidige leden en voormalige HYSTERIA-leden samen te brengen voor een gezellige avond met drankjes in onze vertrouwde kroeg, Bar Update in Enschede.

Ben je een voormalig lid? Heb jij zin om je oude HYSTERIA-vrienden en medestudenten weer te ontmoeten? Ben je nieuwsgierig hoe iedereen het tegenwoordig doet in het normale leven? En verlang je naar een gezellige borrelavond zoals je die kent van HYSTERIA? Nodig dan snel al je medestudenten, kennissen en vrienden uit om weer samen te komen en plezier te hebben!

Uiteraard zijn alle huidige leden van harte welkom om kennis te maken met de “ouwe lullen” van HYSTERIA!

Wanneer: Woensdag 17 januari 2024
Tijd: 21:00
Locatie: Bar Update, Enschede

Zet deze datum snel in je agenda! Tot dan!

Begin:
januari 17, 2024 @ 09:00