Commissies

Word jij actief lid?

Naast dat je veel voordelen kent als lid, kun je ook wat voor de studievereniging betekenen! Het hart van S.V. HYSTERIA wordt gevormd door de 14 commissies die jaarlijks worden opgezet en waarin de leden actief kunnen bijdragen aan de vereniging. Of het nu gaat om het organiseren van feesten, het opzetten van een gaaf symposium of het onderhouden van de sociaal media, het is het harde werk dat in de commissies verzet wordt wat alles mogelijk maakt. Op dit moment bestaan bij S.V. HYSTERIA de volgende commissies:

Academiedagencommissie Deventer

Hoi allemaal,

Wij zijn de Academiedagencommissie Deventer 2023. Als commissie zorgen wij voor twee fantastische introductiedagen voor de nieuwe eerstejaarsstudenten. Wij willen ons graag even voorstellen. Van links naar rechts: Juliëtte Vernooij, penningmeester > Demi de Cler, voorzitter bestuur > Anouk van Doren, notulist > Eva Roosink, voorzitter commissie > Annabelle Bosgoed, intern Deventer. Lijkt het jou nou leuk om volgend jaar de introductiedagen 2024 te organiseren? In het voorjaar van 2024 wordt weer een nieuwe commissie opgericht.

Houd onze socials in de gaten om je aan te melden!

Academiedagencommissie Enschede

Misschien weet jij het nog wel van je eerste jaar, de academiedagen tijdens de introweek. Deze worden georganiseerd door onze academiedagencommissie. Ben jij nou creatief en lijkt het je leuk om een mooie paar introductie dagen neer te zetten in Enschede? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar: bestuur@svhysteria.nl!

Activiteitencommissie Deventer

Hey allemaal,
Wij zijn de Activiteiten commissie Deventer. Gezamenlijk organiseren wij al die fantastische activiteiten in Deventer.

In de foto zie je Onderaan van links naar rechts Anouk en Bo
Bovenaan zie je van links naar rechts Maurits, Demi, Eva en Annabelle.

Lijkt het jouw ook leuk om met deze gezellige groep mee te doen? Stuur dan een mail naar bestuur@svhysteria.nl met de tekst “ik wil in de AC Deventer.”

Xx AC Deventer

Activiteitencommissie Enschede

Hoihoii! Wij zijn de activiteitencommissie Enschede van studievereniging HYSTERIA! Wij zijn een grote commissie met voorzitter Hugo, notulist Kalinda en penningmeester Luca aan het roer. Daarnaast zetten Suzanne, Svenya, Tobias, Karlijn, Cill & Pascal zich hard in voor deze commissie. Vanuit het bestuur worden wij ondersteund door Teuntje en Jet. Nou, leuk al deze namen, maar wat doen we nou eigenlijk?!

Wij als activiteitencommissie (AC) organiseren alle studiegerelateerde activiteiten in Enschede. Denk hierbij aan de snijzaal, muZIEum, HYSTERIA-dag en de minorenlezing.
Naast al deze studiegerelateerde activiteiten organiseren wij natuurlijk ook alle niet-studiegerelateerde activiteiten zoals themafeesten, hysterisch bowlen en verschillende sportactiviteiten.

Wij vergaderen 1x per 2 weken op de donderdagavond om alle lopende zaken te bespreken en actiepunten onder te verdelen zodat we het gehele jaar leuke activiteiten kunnen aanbieden.
Naast deze vergaderingen hebben we natuurlijk ook regelmatig een commissie uitje of drinken we een borrel in de stad, want gezelligheid staat ook hoog op de prioriteitenlijst!

Lijkt jou het nou leuk om onze commissie te komen versterken? Dan mag je uiteraard een berichtje sturen naar bestuur@svhysteria.nl en wie weet kom jij ook in deze gezellige commissie terecht!

Veel liefs, de activiteitencommissie

Eerstejaarscommissie Deventer

COMING SOON

Eerstejaarscommissie Enschede

COMING SOON

Feestdagencommissie

COMING SOON

Kampcommissie

Hey Hoi!!!

Wij zijn de kampcommissie van het allerleukste introductiekamp van 2023. Wij gaan een fantastisch weekend maken samen met alle nieuwe introductiekiddo’s.

Maar wie zijn wij?!?
Van links boven naar rechts boven: Justin, Annemarie, Loes en Mathijs.
Van links onder naar rechts onder: Femke B, Femke P, Jet en Dagmar.
Verder ondersteunen Jasmijn, Teuntje en Olivia ons ook nog, die ontmoeten jullie tijdens het kamp 
We regelen alle leuke activiteiten die plaats gaan vinden tijdens het kamp. Wij kijken er enorm naar uit om samen met jullie dit leuke kamp te gaan beleven!


Tot dan!

Groetjes de Kampcommissie

Kascontrolecommissie

Hey allemaal,

Wij zijn de kascontrole commissie en bestaan eigenlijk alleen uit oud penningmeesters. Nu snappen wij dat je denkt: ‘Wat doen die nou eigenlijk?’.

Wij kijken vanaf een afstandje mee met hoe het gaat rondom de financiën. Dit doen we in principe door één keer per halfjaar de boekhouding en de kas te controleren én door tussentijds vragen te beantwoorden die door de huidige penningmeester worden gesteld.

Mocht er tussendoor een Bijzonder Ledenvergadering gehouden moeten worden, dan is het aan ons om een extra controle uit te voeren met betrekking tot de boekhouding en de kas.

Op deze manier staat het bestuur er niet helemaal alleen voor en is er nog enige controle op wat er wordt uitgegeven. Voor verdere vragen mogen jullie ons of het bestuur altijd aanspreken.

Groetjes de Kasco

Lustrumcommissie

COMING SOON

Public relationshipscommissie

COMING SOON

Raad van Advies

COMING SOON

Studiereiscommissie

COMING SOON

Symposiumcommissie

COMING SOON