Aethon

Begonnen in Rotterdam als studentenchauffeursbedrijf is Aethon gegroeid tot een professioneel en baanbrekende dienstverlener. Aethon is dé dienstverlener in de Zorg- en Overheidssector. Bij ons kan je aan de slag in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij woningcorporaties en gemeenten. Zo start jij bijvoorbeeld in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of op het klantcontactcentrum bij één van onze gemeenten of woningcorporaties. Dit is slechts een handje vol bijbanen waarmee jij je studie en carrière een boost kan geven! Maar wij weten als geen ander dat jij ook studeren moet. Daarom kan jij jezelf flexibel in plannen zodat dit mooi samen gaat met jouw studie en privé.
Voordat je begint krijg je altijd een passende cursus aangeboden en zal je ingewerkt worden door een ervaren medewerker. Maar hier houdt het nog niet op, want naast werkervaring kan je ook nog extra kennis op doen. Ben jij voor langere tijd in dienst of laat je gewoon hele goede resultaten zien? Dan kan jij je inschrijven voor extra cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. En daarom is Aethon de hoofdleverancier van echte professionals aan de arbeidsmarkt.

Naast bijbanen heeft Aethon ook volwaardige banen voor wanneer je afgestuurd bent. Zo kan je van student doorgroeien tot waardevolle professional in jouw branche! Wil je nog niet volledig aan de bak? Dan biedt Aethon ook post-hbo Traineeships aan, zo blijf je toch nog een beetje aan het studeren maar doe je ook de nodige werkervaring op.

Dus… Ontstijg jezelf, begin nu!