Activiteitencommissie Deventer

Snijzaal, lezingen, excursies, cursussen en vele andere leuke maar ook leerzame activiteiten worden georganiseerd door de activiteiten commissie Deventer van studievereniging Hysteria. De activiteitencommissie bestaat uit ongeveer 5 enthousiaste leden die het leuk vinden om activiteiten te bedenken en te organiseren voor de studenten van de opleiding verpleegkunde en G&T in Deventer. Met behulp van deze activiteiten hopen wij de studenten een leuke toevoeging te bieden aan hun studententijd. Naast de verschillende activiteiten biedt Hysteria ook de mogelijkheid om een cursus te volgen zoals reanimatie en EHBO. Er worden dus veel verschillende soorten activiteiten aangeboden. Al enthousiast? Dan hopen wij jou graag te zien tijdens een van de vele activiteiten dit schooljaar! Houdt de website en facebook pagina in de gaten voor de komende activiteiten. Tot Snel!

Groetjes,

Amber Ebben