Studiegerelateerde activiteiten

Snijzaal

Foto 10-03-16 16 37 02

Meerdere malen per jaar biedt Hysteria de mogelijkheid aan studenten uit Enschede en Deventer om een bezoek te brengen aan de snijzaal in het Amsterdams Medisch Centrum.

Hier kan er een kijkje worden genomen in het menselijk lichaam onder begeleiding van een co assistent.

Reanimatie AED- en EHBO-cursus.

Jaarlijks wordt er een reanimatie-AED cursus en een EHBO-cursus gegeven. Leden van Hysteria krijgen hier veel korting op. Ook wordt er jaarlijks een herhalingscursus gegeven voor beide diploma’s. Deze cursus is 8 dagen en wordt georganiseerd in samenwerking met EW-EHBO.

Body Worlds

De zoektocht naar geluk en liefde domineert onze levens, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn?
Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

MuZIEum

Hoe is het om blind of slechtziend te zijn? Daar kun je over lezen of een ervaringsdeskundige kan je erover vertellen, maar in het MuZIEum ervaar je het vooral zelf.
Ga mee op pad in een wereld waar horen, ruiken, voelen en proeven opeens een veel grotere rol spelen dan je gewend bent.

HysteriaDOET

Hysteria gaat op bezoek bij een zorginstelling van Livio om de bewoners een leuke middag te verzorgen. De bewoners kunnen bijvoorbeeld spelletjes doen, worden er nagels gelakt en wordt er gedanst en gezongen. Dit is altijd een zeer geslaagde dag volgens de bewoners van de zorginstelling en onze leden.