Activiteitencommissie Enschede

Studievereniging Hysteria zou niet zo ontzettend leuk en gezellig zijn geweest als er geen leuke feesten, excursies, borrels of andere activiteiten worden georganiseerd. Deze activiteiten komen niet vanzelf aanwaaien, maar worden georganiseerd door de activiteitencommissie (AC) van S.V. Hysteria. De AC bestaat uit tien enthousiaste leden die er alles voor over hebben om spetterende activiteiten neer te zetten. Naast leuke feesten organiseren wij ook leerzame en studie-gerelateerde activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een lezing, een bezoek aan de snijzaal, Bodyworlds en een EHBO-cursus. Elke maand staan er diverse activiteiten op de planning waar veel studenten aan deel kunnen nemen om zo hun kennis of hun sociale netwerk te verbreden.

Lijkt het jou ook wat om bij een van deze activiteiten aanwezig te zijn? Houdt dan de website en de facebook pagina in de gaten. Wordt lid van Hysteria en ontvang fixe kortingen op alle activiteiten! Graag zie wij jou op een van onze activiteiten verschijnen!

Groeten namens de activiteitencommissie,
Jurgen Nijboer
Voorzitter activiteitencommissie

Van links naar rechts en boven naar onder:
Floris, Jurgen, Ruben, Leon, Bastiaan
Amber, Dominique, David, Rosalie, Miriam